HELP  BEER  ULI  EN  MIMI

 

Mimi en Uli zitten opgesloten in een veel te kleine kooi in Albanië.  De dieren kunnen nauwelijks bewegen in hun ruimte van beton en staal en zitten bovenop hun eigen uitwerpselen.  De kooi staat bij een restaurant in de stad Skhkodër in het noorden van Albanië.

Alle hulp in deze redding is welkom !  OP WEG NAAR EEN NIEUWE TOEKOMST VOOR MIMI EN ULI en help mee aan het herstel van Uli en Mimi

 

Op ons boodschappenlijstje zie je wat jouw donatie voor Uli en Mimi kan betekenen.  Geef bijvoorbeeld €25,- voor een dag gezonde voeding en een veilig thuis.

BOODSCHAPPENLIJSTJE

 

 

De Zonnegloed zet alles op alles om deze dieren een nieuw thuis te geven.

Stort uw vrije bijdrage:
Rekeningnummer: IBAN BE21 0003 2595 9103
BIC BPOTBEB1
Vrije mededeling: Uli en Mimi

Help dieren in nood.  Geef hen wat ze verdienen na een leven van ellende.

 

 

Wat doet De Zonnegloed? 

Dierenpark-Sanctuary De Zonnegloed geeft dieren in nood weer een toekomst.  Jouw steun is zeer welkom! Uw donatie stelt stichting/vzw De Zonnegloed in staat om de vele dieren levenslang op te vangen en hen de verzorging te bieden die ze nodig hebben. We werken verder aan de opbouw van nieuwe verblijven om nog meer dieren op te vangen en te verzorgen na een leven van ellende.

Dierenpark-Sanctuary De Zonnegloed is meer dan een dierenpark. Haar populatie aan dieren is hoofdzakelijk opgebouwd met dieren uit diverse opvangcentra zoals het Natuurhulpcentrum Opglabeek, VOC’s, stichting AAP en andere erkende opvangcentra en Wildlife rescue centers. Dieren die verwaarloosd of mishandeld werden, in beslag genomen door officiële instanties bij louche dierenparkjes, circussen, handelaren of particulieren vangen we op. We bieden ze een warme thuis aan voor de rest van hun leven. Deze dieren hebben deskundige en liefdevolle verzorging nodig: juiste voeding, een schoon en aangepast verblijf, medische zorg en vooral veel en juiste aandacht. Een plaats waar dieren deze kansen krijgen noemt een Sanctuary. Dit betekent een veilige haven, een warme thuis. Wij zijn hierin uniek in Europa.