Help mee met de redding van Mohani

Help mee aan een nieuwe toekomst voor Mohani

Luipaard Mohani zat in een kooi opgesloten en werd gebruikt als circus attractie.  In al die jaar leefde Mohani in verschrikkelijke omstandigheden.  We hebben jouw hulp nu heel hard nodig om Mohani een veilige warme thuis te geven !  Help mee aan Mohani's herstel en de opbouw van haar verblijf.  Doneer €15,- voor gezonde voeding en een veilig thuis.

 

Jaarlijks krijgen vele mishandelde en verwaarloosde in- en uitheemse dieren een nieuw leven bij sanctuary De Zonnegloed vzw.  De dieren die bij De Zonnegloed binnenkomen, zijn er vaak slecht aan toe.  Ze hebben gezondheisproblemen of zijn getraumatiseerd door slechte behandeling of behuizing.  Deze dieren hebben deskundige en liefdevolle verzorging nodig : juiste voeding, een schoon verblijf, medische zorg en vooral veel aandacht.  De dieren die we in Vleteren opvangen, zijn vaak afkomstig uit de illigale handel, louche dierenparken, circussen, proefdierlaboratoria of van particulieren

BOUW MEE aan de grote katten opvang.  

Luipaard Mohani en poema Conco. 

Luipaard Mohani zat in een kooi opgesloten en werd gebruikt als circus attractie.  Ook Conco leefde in erbarmelijke toestand en werd gebruikt in een circus act.  De dieren werden in beslag genomen door de overheid.
Geef hen wat ze verdienen na een leven van ellende.
​Geef hen een nieuwe thuis, een aangepast verblijf.
Geef hen juiste voeding, medische hulp ...


Klik hier en zie de reddingsactie van Mohani.

De Zonnegloed zet alles op alles om deze dieren een nieuw thuis te geven.

Stort uw vrije bijdrage:
Rekeningnummer: IBAN BE21 0003 2595 9103
BIC BPOTBEB1
Vrije mededeling: help Mohani en Conco

 
  • Voor €25 kopen we een paal.
  • Voor €20 kopen we 1m2 buiten omheining.
  • Voor €50 kopen we 1m2 muur binnen hok.
  • Voor €25 kunnen we hem jaarlijks vacineren en ontwormen.
  • Voor €15 kopen we een dag voedsel.

klik hier en zie de reddingsactie van Conco.

Help dieren in nood.  Geef hen wat ze verdienen na een leven van ellende.

Help Mohani en Conco een nieuw leven te geven !

GEEN KOOI MAAR EEN MOOIE TOEKOMST !

Met uw hulp : het verschil tussen leven en dood voor dieren in nood !  

 

Wat doet De Zonnegloed? 

Dierenpark-Sanctuary De Zonnegloed geeft dieren in nood weer een toekomst.  Jouw steun is zeer welkom! Uw donatie stelt stichting/vzw De Zonnegloed in staat om de vele dieren levenslang op te vangen en hen de verzorging te bieden die ze nodig hebben. We werken verder aan de opbouw van nieuwe verblijven om nog meer dieren op te vangen en te verzorgen na een leven van ellende.

Dierenpark-Sanctuary De Zonnegloed is meer dan een dierenpark. Haar populatie aan dieren is hoofdzakelijk opgebouwd met dieren uit diverse opvangcentra zoals het Natuurhulpcentrum Opglabeek, VOC’s, stichting AAP en andere erkende opvangcentra en Wildlife rescue centers. Dieren die verwaarloosd of mishandeld werden, in beslag genomen door officiële instanties bij louche dierenparkjes, circussen, handelaren of particulieren vangen we op. We bieden ze een warme thuis aan voor de rest van hun leven. Deze dieren hebben deskundige en liefdevolle verzorging nodig: juiste voeding, een schoon en aangepast verblijf, medische zorg en vooral veel en juiste aandacht. Een plaats waar dieren deze kansen krijgen noemt een Sanctuary. Dit betekent een veilige haven, een warme thuis. Wij zijn hierin uniek in Europa.