Stage logistiek (onthaal)

Studeer je logistiek werk? Kom gerust je stage aanvragen bij De Zonnegloed. 
Je helpt mee in de zelfbediening en in de keuken. 

Wat houdt de stage in? 
 
De Zonnegloed beschikt over een kleine zelfbediening. Hier verkopen we verschillende dranken, versnaperingen en snacks. Maar je vindt er ook tal van souveniertjes, beren, ... Je taken zijn: 

- Je controleert de voorraad (drank, versnaperingen en ingrediënten om snacks te maken).
- Je geeft door aan de verantwoordelijke als er iets besteld moet worden, en misschien op het einde van de stage kun je dit zelf doen. 
- Je vult de rekken en koelkasten aan indien nodig.
- Je leert werken met het kassasysteem in de zelfbediening, dus je rekent af als er klanten zijn. 
- Je zorgt ervoor dat de zelfbediening dagelijks proper blijft: koffiemachine uitkuisen, koffiemachine bijvullen met water en bonen, de vloer vegen en dweilen, de koelkasten uitwassen, de dienbladen uitwassen, ramen lappen, .... 
- Als er snacks besteld worden aan de kassa maak jij die klaar in de keuken. Het gaat om croques uit het vuistje, croques met groentjes en belegde broodjes. Op het einde van de dag zorg jij ervoor dat de keuken helemaal proper is (croque machine uitkuisen, vloer vegen, glazen wassen, vaatwas vullen en legen, ... ) 
- Op het einde van de dag moeten de toiletten gepoetst worden, de tafels afgewassen worden, het padje geveegd worden. 

 

Zie je het zitten om je stage logistiek tussen de dieren door te brengen? Schrijf je in via het inschrijfformulier (links op je scherm). 

 

 

{iteration:positionLeft}{/iteration:positionLeft}