nl en fr

Chivo eneno Capra Hircus

Chivo eneno - De Zonnegloed - Dierenpark - Dieren opvangcentrum - Sanctuary Adoptar Esto Chivo eneno

Característica

Tamaño:
50 cm
Nutrition:
Grassen, bladeren, groenten
Peso:
25 - 50 kg
Edad:
18 jaar/ans/years
Gestación:
5 maand/mois/month
Estado:
Niet bedreigd
{$lblHabitat}:
West Afrika

Animales en nuestro parque

Alfa
Date of arrival
25-06-2012
Alfa

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Alfa is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.


Ave
Date of arrival
25-06-2012
Ave

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Ave is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.


Belle
Date of arrival
25-06-2012
Belle

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Belle is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.


Bo'tje
Date of birth
01-01-2012
Date of arrival
25-06-2012
Bo'tje

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Bo'tje is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.


Dorrie
Date of birth
01-01-2000
Date of arrival
10-07-2000
Dorrie

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Dorrie is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.