nl en fr

Ovejas camerun

Ovejas camerun - De Zonnegloed - Dierenpark - Dieren opvangcentrum - Sanctuary Adoptar Esto Ovejas camerun

Característica

Tamaño:
45 - 50 cm
Nutrition:
Grassen, bladeren, takken
Peso:
25 - 37 kg
Edad:
12 jaar/ans/years
Gestación:
5 maand/mois/month
Estado:
Niet bedreigd
{$lblHabitat}:
Kameroen (Centraal Afrika)

Animales en nuestro parque

Kasina
Date of birth
06-03-2015
Date of arrival
06-03-2015

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Kasina is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.


Arziki
Date of arrival
20-10-2013

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.   Arziki o is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.


Asali
Date of arrival
20-10-2013

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Asali is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.


Hova
Date of birth
11-02-2015
Date of arrival
11-02-2015

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Hova is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.


Kadija
Date of arrival
20-10-2013

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Kadija is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.


Bartje
Date of birth
06-02-2015
Date of arrival
06-02-2015

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Bartje is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.


Alsi
Date of arrival
20-10-2013

De dieren uit de tijd dat De Zonnegloed nog enkel een educatieve kinderboerderij was, blijven natuurlijk ook op De Zonnegloed wonen.    Alsi is ook een dier die hier al van in dat prille begin aanwezig was voordat we een Sanctuary werden.