Stagiair / Vrijwilliger

Word stagiair of vrijwilliger bij vzw Sanctuary De Zonnegloed

De Zonnegloed biedt verschillende mogelijkheden voor vrijwilligers/stagiairs.  Deze worden hieronder beschreven.  Onze vzw/liefdadigheidsorganisatie kan eenvoudigweg niet functioneren zonder de hulp van mensen die hun tijd royaal ter beschikking stellen, dus graag verwelkomen we je bij ons team !

Vrijwilligerswerk neemt een belangrijke plaats in bij Dierenpark-Sanctuary De Zonnegloed. Tevens bieden we een werkplaats aan stagiaires van diverse opleidingen waaronder dierenzorg, onthaal en toerisme, hout en bouw en de opleiding leerkracht.  Bij De Zonnegloed neemt de inzet van vrijwilligers en stagiairs een belangrijke plaats in.  Ze horen net zozeer bij De Zonnegloed als onze vaste medewerkers!  

 

De meeste vrijwilligers werken in de Dierverzorging, maar ook binnen de Technische Dienst, Fondsenwerving, Zelfbediening & onthaal, Educatie en voor administratieve werkzaamheden is hun inzet onmisbaar. Sommige vrijwilligers leveren op projectbasis en binnen hun eigen specialisme een bijdrage aan ons werk.
Wil je als vrijwilliger of stagiair je steentje bijdragen aan de doelstelling van Dierenpark-Sanctuary De Zonnegloed, kijk hieronder en maak je keuze.

 

Coordonnées du/ de la stagiaire

Genre

Coordonnées de l’école

Personne de contact de l’école

Quand souhaites-tu faire ton stage ?

Type de stage

Quels jours ?

Es-tu disposé∙e à prester ton stage durant les week-ends/ les jours fériés ?*

Es-tu disposé∙e à travailler pendant les vacances scolaires ?*

Expérience, motivation et préférences

As-tu déjà fait un stage dans un endroit semblable à De Zonnegloed ?

Es-tu capable d’assumer un travail physiquement lourd ?

Souffres-tu de problèmes de santé ou d’allergies ?

Dans quel département auriez-vous souhaité faire un stage ?