Lees hieronder wat mensen ons lieten weten na hun dagje als dierenverzorger:

 

 

Greet en Danny - januari 2020

Toevallig bij jullie terechtgekomen en als cadeau voor m'n vrouwtje, zijn we met 2 van Wijnegem uit naar Oostvleteren afgezakt op een mistige zaterdagmorgend. We werden ter plaatse ontvangen door Anneleen met een welkomstwoordje en alvast een beetje uitleg irt het verloop van de dag en kort daarnaa nam Lynn ons op sleeptouw om er direct in te vliegen.

Het park is in de winter pas om 13u00 open, dus op zich is dat al een hele ervaring om rustig van A naar B te kunnen gaan zonder enige vorm van drukte. De eerste indruk was er al direct, zjinde alles netjes, spic en span en algemene afwerking in hout, wat het een warm uitzicht geeft.
We zijn gestart met het opkuisen van het verblijf van de Watoessi's, om zo verder af te zakken naar de Lama's waar Lynn alvast getrakteerd werd op 3 heerlijke spuwsalvo's.    Dus de toon was gezet om verder naar Joop en Nelis, de 2 "figuren" van het park te gaan, namelijk de kamelen met als tussenstop enkele reigers die even speciale aandacht vroegen qua voeding.    Bij de kamelen aangekomen werden we ook daar geconfronteerd met de karaktertjes die alle dieren eigenlijk hebben, Joop heel meegaand en Nelis lekker tegendraads en met veel interesse voor het vrouwelijk geslacht.    Vervolgens kruisten we de weg met Aitana, die al volle gas aan het geven was in de kinderboerderij, waar we net voor de middagpauze ook nog een handje toegestoken hebben.

Onze pick nick hebben we dan kunnen nuttigen in het centrale gebouw waar het winkeltje, binnenspeeltuin, etc aanwezig zijn.   Beetje bijpraten en wat energie opgedaan om dan weer verder aan de slag te gaan.

De namiddag startte toen Lynn ons meenam naar de keuken en waar we van haar en Aitana de nodige uitleg kregen om te beginnen aan de voorbereidingen mbt het middag-eten en avond-eten.   Wederom zie je dat dit allemaal niet zo evident is en dat bepaalde dieren door hun achtergrond extra aandacht krijgen, maar eigenlijk mits de goede organisatie loopt dit allemaal van een leien dakje.   Tegelijk ook kennismaking met Arne, die ook in de keuken volop aan het werk was ter voorbereiding van zijn rond.
Kort daarop zagen we ondanks het mistige en koude weer toch bezoekers aankomen met natuurlijk veel kindjes die klaar stonden om weer wat bij te leren.   Dus dan hebben we tesamen met Aitana deelgenomen aan enkele voedermomenten zoals bij de kapucijnen, berberapen, bavianen etc.
De rest van de voedertoer hebben we afgewerkt met Lynn in het prachtige nieuwe gedeelte, de reptielenzolder.   Echt super netjes weeral !
En als dat achter de rug was nog naar onze vrienden Joop en Nelis en even kunnen genieten van 1 van de beren die ondanks hun semi-winterslaap beslist had naar buiten te komen.
Dus voor je het weet is het 16u en hebben wij ervoor gekozen om nog verder te werken met Lynn en de avondvoeder-ronde af te werken enzo konden we dan de roofvogels nog gaan voederen tesamen met de stokstaartjes, vossen, servals, enz.   Ook weer een belevenis.
Daarna was het snel 17u00 en konden we onze route aanvangen na nog even bij Anneleen dag gezegd te hebben, terug naar Wijnegem waar we na een goede douche en maaltijd na 10 minuten in onze zetel in slaap gevallen zijn :-):-)
Algemene conclusie is dat je in zo een dag eens de andere kant ziet, en dat dit niet zomaar een bezoek is achter de schermen.   Je wordt echt ondergedompeld in het werk dat nodig is om het publiek de dieren in hun beste omgeving te laten zien, en dat is echt niet evident.

Dus hoedje af voor het hele Zonnegloed team en doe zo voort.

 

Simon en Lien - augustus 2019

Wij hebben afgelopen zomer een fantastische dag beleefd samen met de dierenverzorger van De Zonnegloed. Dieren voederen, zeker de kamelen, beren en maki zijn een geweldige belevenis.
Daarnaast krijg je ook de kans om eens te zien wat er zich achter de schermen van een dierenopvangcentrum allemaal afspeelt. Aan dit alles een dagje uw steentje bijdragen is een ervaring die je als dierenliefhebber niet wil gemist hebben. Bovendien steun je er ook nog eens een goed doel mee.

Nogmaals bedankt voor de fijne ervaring.

 

 

Levi en Lizie - januari 2020

Onlangs was het m’n verjaardag en op die zaterdag heb ik een ‘dagje dierenverzorger’ cadeau gekregen. Samen met mijn vrouw had ik er heel hard naar uitgekeken. We hebben ‘De Zonnegloed’ al een aantal keer bezocht en worden keer op keer geraakt door het park. Wij gaan ontzettend graag wandelen in een dierentuin, maar deze ‘sanctuary’ is toch iets aparts. Elk dier heeft z’n verhaal en op zaterdag 4 januari mochten we nog veel meer van deze verhalen ontdekken. Eigenlijk hadden we tevoren een beetje schrik van het gekozen tijdstip, want dit dagje boeken op een winterdag hield het risico in om letterlijk in het water te vallen. Achteraf bekeken was het eigenlijk net een gigantisch voordeel want ‘De Zonnegloed’ gaat pas open voor het publiek om 13u00. We hadden dus de eerste uurtjes precies het hele park voor ons alleen, dat was al een fantastische ervaring nog voordat we aan de dag begonnen.

Bart was de eerste die ons mee op sleeptouw nam en die begon direct met de (naar mijn mening) spectaculairste dieren, de bruine beren. We mochten mee in het binnenverblijf om wat proper te maken en een beetje eten te geven. Wanneer de veiligheidsdeuren opnieuw opengingen kwam 1 van de beren even snuffelen op 30cm van ons. Waanzinnig. We volgden Bart verder op zijn ronde langs de lama’s, capibara, schapen, rendieren en de kamelen Joep en Nelis (ongelofelijk leuke dieren!). Eerst eten geven, nadien het verblijf proper maken, kou hebben we het niet gehad in elk geval en de voormiddag was onmiddelijk voorbij.

Na een lunchpauze werden we verwacht in de keuken waar we het middag- en avondeten van de apen mochten voorbereiden. Bas, een stagair in ‘De Zonnegloed’, legde ons uit hoe het receptenboek werkte en hoe de groenten en fruit gesneden moesten worden. We waren net klaar met alle voederbakken te voorzien van het juiste voedsel voor de verschillende aapjes als Stephanie ons om 14u00 kwam oppikken om haar te assisteren. Terwijl zij verhalen vertelde over de diertjes aan de intussen aanwezige bezoekers mochten wij alle apen eten geven. Aangezien ze de dieren maximale rust willen gunnen en sommige apen geen bezoekers willen in hun verblijf was het vooral veel gooien dat we moesten doen. (Tip aan wie dit aan te raden arrangement wil boeken: witloof en sla vliegt niet goed). Vooral het eiland van de bavianen bleek een uitdaging!

Na Stephanie haar ronde hadden we een half uurtje tijd over, maar dat er bakken werk was voor de 3 aanwezige verzorgers is wel duidelijk en we maakten ons nuttig door Bart even te gaan helpen, hij was de stal van de Watoesirunderen aan het uitmesten. De volgende die ons mee op sleeptouw nam was Simon, op zijn ronde langs de roofdieren. We mochten prooien verstoppen in het verblijf van de Servals om de ronde te beginnen. Nadien gaven we de andere roofdieren eten volgens Simon zijn instructies. Bij sommige was het simpelweg een voederbakje neerzetten, bij andere vlees in het verblijf gooien en bij andere mochten we het voedsel een beetje verstoppen. Hele leuke ronde! Om 16u00 was de geplande dag voorbij en hadden we nog even tijd om de rest van het park te verkennen, we gingen nog snel een kijkje nemen op de reptielenzolder. Nadien gingen we naar de stokstaartjes kijken waar Simon een voederbabbel aan het geven was. Achteraf keerde hij zich naar ons: ‘hey, hebben jullie nog zin om even mee de lynxen te gaan voeden?’ ... Duh!

Het was fantastisch om de mensen te ontmoeten die zich elke dag inzetten voor de dieren, het is duidelijk dat zij er hun hart en ziel insteken. De verhalen over de achtergrond van de bewoners van De Zonnegloed raakten ons en het werk zelf was enorm leuk om eens te mogen doen. ‘Dagje Dierenverzorger’ is een absolute aanrader voor iedereen die eens een kijkje wil nemen achter de schermen. Dichter dan dit kan je niet bij de dieren raken. We gingen naar huis met het gevoel dat we ons echt nuttig gemaakt hadden door wat te gaan helpen. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Voor herhaling vatbaar en echt aan te raden.

 

Ruth en Manu - december 2019

Onverwacht mochten we, mijn man en ik, dankzij GAIA een dagje dierenverzorger zijn in de Zonnegloed. Dierenverzorger Bart, een van de anciens, gaf ons een warm welkom en nam ons direct mee naar de beren, waar vooral het verhaal van Mimi ons diep raakte. Als welpje in het wild was ze ontvoerd door jagers die haar moeder hadden doodgeschoten. Deze onmensen verkochten haar aan een restaurant waar ze jaren doorbracht in een donker betonnen kot. Gelukkig is ze nu in liefdevolle en capabele handen. Het was dan ook heel verwarmend om voor dit prachtige en indrukwekkende wezen te mogen zorgen.

Eigenlijk was de hele Zonnegloed warm en liefdevol. De sanctuary doet zijn naam eer aan. Elke verzorger/ster maakte op ons een zeer toegewijde, hartelijke indruk met een enorme liefde voor de dieren. Iedereen doet zijn uiterste best om de bewoners een zo fijn en natuurgetrouw mogelijk leven te geven. Dat konden we van dichtbij zien want na de beren gingen we naar de kamelen Joep en Nelis, de elanden, de hooglandrunderen om dan in de namiddag het eten voor de aapjes klaar te maken en hen te voeren. Hoe tof was dat, die gekke diertjes en hun capriolen.

De dag werd veel te snel afgesloten bij de roofdieren. We hadden gerust nog uren kunnen doorgaan. Alvorens we vertrokken, toch nog snel even naar het gezellige winkeltje om een souvenir te kopen waarvan de opbrengst integraal voor het park is bestemd. Karel, de eigenaar, kwam nog even een babbeltje slaan en ons persoonlijk vragen of alles goed verlopen was. Kortom, echt iedereen in de Zonnegloed heeft het hart op de juiste plaats en zet zich 200 procent in voor hun prachtige goede doel. Een ervaring om niet te vergeten. Bedankt aan Bart, Stefanie, Esther, Karel en alle anderen. Wij komen zeker nog terug!

 

Leen - oktober 2019

Ik wist niet wat ik mocht verwachten. Wat heb in gekregen? Een fantastische dag/ervaring!! Beren (echte... geen Teddy!!) verblijf proper maken en voederen. Appels en honing verstoppen en oppassen voor gegraven putten. Kamelen voederen en kaka opkuisen. En wat hebben we geleerd: "Ne kameel, en zeker 2, kunnen serieus veel kakken!!"
Groenten en fruit snijden (je word vriendelijk verzocht niet in je vingers te snijden). Aapjes voederen. (Ne levende sprinkhaan kriebeld tussen uw vingers)
Je moet ook ver en hoog kunnen gooien met fruit en groenten.
Kortom... ik heb ECHT dieren verzorgd.
Dit was mogelijk dankzij De Zonnegloed waar de eigenaars Karel en Lieve, samen met een fantastisch team van (al dan niet gebeten) medewerkers hun hart en ziel geven voor dieren die een betere thuis verdienen en die hier ook krijgen.
Wil je een dierenvriend in je familie of vriendenkring echt blij maken? Geef hem/haar een dag dierenverzorger in De Zonnegloed cadeau!!

Duizend maal dank aan De Zonnegloed en mijn liefste schat.

 

Sarah - september 2019

Het werd een dag om nooit meer te vergeten, een droom die uitkwam. Ik wens graag bij deze onze begeleiders Guy en Arne heel erg te bedanken! Niets was hen teveel, we hebben ontzettend veel uitleg gekregen en hebben veel zelf mogen doen. Daardoor werd dit een unieke ervaring!

Heel erg bedankt en hoedje af voor de eigenaars en iedereen die daar werkt! Jullie doen fantastisch werk!

 

 

Philip en Susan - september 2019

Bij deze willen wij een oprecht "dank u wel" zeggen voor een zeer boeiend en leuk dagje bij de dierenverzorgers.  's Morgens en dan opnieuw later in de namiddag, heeft dierenverzorger Bart ons meegenomen op zijn dagelijkse tour en we hebben hem kunnen meehelpen met verschillende opdrachten bij de beren, de kamelen, de roofvogels, de lama's....en samen met dierenverzorger Stephanie hebben we de voeding voor de primaten kunnen voorbereiden en dan meegeholpen in de vroege namiddag, bij de voedermomenten. Wij bewonderen de inzet, bekwaamheden en het uithoudingsvermogen van jullie medewerkers - de dag was 'non-stop', maar ze deden alles met een glimlach en hun passie voor de dieren was duidelijk te zien. We waren zeer onder de indruk van alles dat we gezien hebben en waarderen erg veel de kans om zo een kijkje achter te schermen te mogen nemen.  De verschillende verhalen over de afkomst van bepaalde dieren waren ook ontroerend - we vinden het fantastisch dat ze bij jullie een tweede kans krijgen en eindelijk gerespecteerd worden.

 

 

Tiffany en Kimberley - september 2019

Wij hebben enorm genoten van deze dag en raden het iedereen aan.

Het contact met de dierenverzorgers en de dieren is geweldig. We mochten heel dicht bij de dieren komen en met alles meehelpen. We werden gezien als een volwaardig deel van het team en kregen dan ook de taken zoals deze dagelijks voorkomen.
Voor onze dochter was het hoogtepunt dat ze de beren van heel dichtbij kon bewonderen en mee mocht helpen de stallen uit te mesten, het eten verdelen en ook even in de binnentuin van de beren mocht lopen om honing aan de bomen te smeren.

Kortom het was een superdag, zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

Tine en Niels - augustus 2019

Vandaag werden we super goed ontvangen en hebben wij een prachtige ervaring gehad.
Bart heeft zich heel de dag over ons ontwaakt en heeft ons heel veel bij kunnen leren. Hij was super super vriendelijk en enthousiast. Hij heeft het fantastisch gedaan, wat een topverzorger! Heel groot compliment voor hem!
Het was een dag om nooit meer te vergeten.
Heel erg bedankt hiervoor!

 

Gerda - augustus 2019

Ik vond een super ervaring, leerrijk en afwisselend, de begeleiders zijn erg vriendelijk, geduldig met de bezoekers en werken daar duidelijk graag. Vooral de uiteenzetting van Stephanie tijdens het voedermoment was boeiend !
Vooral omdat ik denk dat hun werk eigenlijk trager gaat met ons erbij, maar dat merk je niet! Ze bleven steeds geduldig en oplettend.

Jullie doen daar een schitterend werk ! ik kom zeker terug met de familie !!

 

 

Dominica - augustus 2019

Een 10-tal dagen terug kreeg ik de kans om bij jullie mee te lopen voor een dagje dierenverzorging. En ik moet zeggen, het was fantastisch! Ik heb er nog steeds een positief en zeer goed gevoel van. Het is reuzeleuk om zo intens met deze dieren bezig te zijn. Ik vind het een topidee dat jullie dit organiseren en raadt het dan ook iedereen aan om dit eens uit te proberen.

Hartelijk bedankt aan de twee begeleiders die ons hebben meegenomen en ons uitleg hebben verschaft.

En ook vele "thumbs up" voor jullie organisatie!!!!

 

Fumiko - juli 2019

We begonnen de dag bij de kamelen Joep en Nelis, waar we hun weide mestvrij maakten en lekker hooi achterlieten voor de twee heren. Daarna bij de bruine beren, die op één meter afstand toch net iets imposanter zijn (gelukkig met een sterk tralies tussen en goede beveiliging). Het doet iets om op het verblijf te lopen van zulke sterke dieren, het doet nog veel meer met je om hun soms tragische verleden te horen. De voormiddag sloten we af bij de Schotse hooglanders en de roofvogels.

De namiddag begon in de keuken, waar we de kans kregen om het middagmaal van de apen voor te bereiden. Hier valt op hoeveel praktisch werk en kleine klusjes er allemaal bijkomen om de dieren goed te verzorgen: pool – en zilvervossen die vechten, een slang met vervellingsproblemen, … communicatie en opvolging ten top! De voederronde was puur genieten, met informatie en tips over de dieren en hoe ze te voederen konden we ons op hun territorium wagen en hen voederen. Krekels aanreiken aan kleine aapjes, slangenogen inwrijven met zalf… Na de publieke voederrondes van de apen, kamelen en beren, waarbij we aandachtig luisterden en het voedsel mochten geven, kregen we de kans om nog even vrij rond te lopen of verder te helpen. Wij kozen voor het laatste, deels omdat we benieuwd waren naar het kraken van de noten (de verzorger had al gezegd dat het niet zo’n leuk taakje was). En het was inderdaad wel een prutswerk, maar toch leuk om het zelf ook eens te kunnen proberen. Als laatste werk van de dag stond er nog een voederronde voor de exoten op het menu. De kleinklauwotters, poolvossen, zilvervossen, stokstaartjes, neusberen en servals bedienen. Een geslaagde dag, puur genieten.

Doorheen de dag merkten we zeker op hoe de kwaliteit van leven van de dieren vooraan staat en hoe nauwkeurig ze worden opgevolgd. Als je weet hoeveel dieren een zwaar en getraumatiseerd leven achter zich hebben, is het mooi om te zien hoe dierenverzorgers, vrijwilligers en stagiairs zich zo hard inzetten om deze dieren opnieuw de laten genieten en gewoon: ze de kans geven om dier te zijn, op hun eigen manier.

Niet alleen de dieren werden in de watten gelegd, ook wij werden goed opgevangen! Veel informatie, de kans om vragen te stellen, veiligheid principes werden goed uitgelegd… Ook als je je niet comfortabel voelde bij iets (ik ben bv niet zo’n held met krekels) werd er rekening mee gehouden.
Besluit van de dag: een aanrader voor iedereen met een hart voor dieren die eens mee wil kijken achter de schermen. En een dikke chapeau voor alle werknemers en vrijwilligers van de zonnegloed!

 

Mirjam - juni 2019

Jammer genoeg ging het eigenlijk veel te snel voorbij. Voorbije zaterdag was ik bij jullie om deze dag te verzilveren. Het was een uitzonderlijke ervaring. Het enthousiasme waarmee uw medewerkers ons wegwijs maakten in hun dagelijkse werk met deze dieren is fantastisch. Ik heb ervan genoten om dit te kunnen meemaken en alvast voor 1 dag deel uit te maken van dit team.
Het is een aanrader voor iedereen met een hart voor dieren.

Gelukkig is er een organisatie zoals De Zonnegloed om deze dieren uiteindelijk nog een fijn leven te bieden. Ze kunnen het niet vertellen, maar ik ben er zeker van dat ze heel dankbaar zijn.

Nogmaals hartelijk dank voor deze mooie dag; ik kom zeker nog terug!

 

 

Arne - juni 2019

Het was een geweldige ervaring. Je komt heel dicht bij de dieren met toch nog steeds het nodige respect voor de dieren. Het personeel waren 1 voor 1 allemaal vriendelijke mensen. Ik kende de werking al een beetje en vind het sowieso al fantastisch wat ze doen voor de dieren, maar nadat je een dag hebt meegelopen kan het respect alleen maar groeien.

Ook elke verzorger weet bijna elk verhaal over elk dier, soms zitten er heel schrijnende situaties tussen (bv. de beren), maar als je dan de beren ziet samenkomen en ziet hoe hard ze genieten van hun verblijf is dit magnifiek!

Heb niets slecht te zeggen over deze dag en heel veel respect en lof voor alle medewerkers en vrijwilligers.

 

 

Emily - mei 2019

Gisteren heb ik fantastische dag gehad. Ik mocht meehelpen de stallen van de beren te kuisen en hun dan vers eten geven. Toen alle stallen opgekuist waren en alle 3 de beren hun eten hadden gingen we naar het buitenverblijf om dat te gaan kuisen. Daarna bezochten we de lama's, kamelen, rendieren en nog veel andere hoefdieren. In de namidag mocht ik helpen met het bereidden van het voedsel voor voor de apen. We moesten zeer nauwkeurig de hoeveelheid groenten en fruit wegen. Sommige apen kregen ook insecten, zoals meelwormen of sprinkhanen. De sprinkhanen mochten we dan vastnemen en persoonlijk geven aan de kleine aapjes. Ik vond dit een geweldige ervaring en een dag om nooit meer te vergeten! Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die graag dieren ziet! Je kreeg super veel informatie over alle dieren, het was fantastisch om zo dicht bij ze te zijn! Zoals de beren bijvoorbeeld, maar ook de kamelen en apen. De dierenverzorgers waren zeer vriendelijk en gaven je constant informatie.

 

Jasmien De Cock - april 2019

Ik had geluk als verrassing een dagje te mogen meelopen als verzorger in jullie vzw.

Ik werd hartelijk welkom gegeten en mocht onmiddellijk beginnen om te helpen de buitentoer te mesten. Niettegenstaande dit eigenlijk niet zo'n leuke klus is,  was het een aangename ervaring. Tussendoor heel wat info en weetjes meegekregen. Vervolgens helpen voedsel klaarzetten en helpen voederen. Een dag die volledig in balans was en als heel erg aangenaam werd ervaren. Jullie doen met zo'n klein team/budget toch echt wel wonderen! Dikke proficiat en heel veel succes in de toekomst.

Tot weerziens!

 

Sarah Speli - april 2019

Dagje meelopen met dierenverzorgers was super tof! Zowel werken als eten geven, korte uitleg bij de dieren (afkomst, hun verleden ) was goed. Een ervaring die ik iedereen die van dieren houdt en de handen uit de mouwen wil steken, kan aanraden.

 

 

Sarah - maart 2019

Een ervaring om nooit te vergeten. Topdag!
Heel leerrijk, toffe ontvangst en vriendelijke personeelsleden. Kortom: SUPER!

 

Delphine - februari 2019

In februari ben ik naar De Zonnegloed gekomen voor een dagje dierenverzorger. Ik kreeg dit cadeau van mijn vriend voor mijn verjaardag en was hiermee heel gelukkig. Het werd dan ook een onvergetelijke dag voor mij. Ik mocht een kijkje nemen bij heel wat dieren, maar dan aan de andere kant van het glas, wat heel plezant is. Vooral alle apensoorten heb ik van dichterbij mogen leren kennen. Ook enkele vogels en de dieren van de kinderboerderij mocht ik helpen voederen. De ochtend is voorbij gevlogen... en ik kreeg veel info en anekdotes te horen over de dieren.

In de namiddag heb ik samen met de verzorgers de maaltijden voor de apen mogen klaarmaken. Echt iets voor mij, groenten en fruit versnijden en verdelen op gewicht. Ik ben nogal een pietje precies, dus geen probleem voor mij. We zijn nog eens langs geweest bij de otters en de stokstaartjes om vervolgens alle apen nog eens te verwennen met lekkers.
Daarna heb ik mogen helpen met het uitmesten van de stallen en weides van de schapen, de lama's en de rendieren. Fijn als je de dieren hun leefomgeving weer proper kan achterlaten. En nog nooit een rendier van zo dichtbij gezien.
Eén van de verzorgers nam me nog eens mee naar de binnenverblijven van de beren, zodat ik die ook eens van dichterbij kon zien. Daarna nog wat helpen opruimen en alvast wat grote zakken hooi klaargezet voor gebruik de volgende dagen.

Kortom, een onvergetelijke en prachtige ervaring die ik zeker opnieuw zou willen doen!!! Het is alleen veel te snel voorbij gevlogen en had eigenlijk alle dieren wel eens willen ontmoeten.
Bedankt voor de leuke dag!!!

 

 

Maxim en Saskia - december 2018

Mijn vriend en ik zijn een dag komen meehelpen als echte dierenverzorgers. Zelf ben ik gek op dieren! Omdat ik al zo vaak gezegd heb dat ik graag in de dierentuin wou werken, kreeg ik deze dag kado voor mijn verjaardag. Beste kado ever! We mochten heel de dag mee achter de schermen werken. De zonnegloed is geen gewone dierentuin, dat maakte de dag enkel maar leuker! Bij elk opgevangen dier is er wel een verhaal over zijn verleden. De verzorgers namen uitgebreid de tijd om ons uitleg te geven over hun job en alle dieren. Van krekeltjes geven aan de apen tot honing bij de beren verstoppen. Bij alles mochten we mee helpen. En ja, ook de stallen uitmesten hoorde daarbij. Maar als je dan de zorgeloze blik van Joep en Nelis de kamelen kreeg als bedankje, nam je dit er graag bij.

 

Wendy

Wij hebben genoten van een dagje dierenverzorger een echte aanrader !  Heel mooi en verzorgd park waar dieren het naar hun zin hebben.  Wij komen zeker terug !

 

Mara Veedeebee

Heel mooi park, met aandacht voor de dieren en hun welzijn. Wij hebben er net een dagje dierenverzorger opzitten en ik kan iedereen het meer dan aanraden! Bijzonder unieke ervaring met gepassioneerde dierenverzorgers en de fantastische kans om de dieren van dichtbij te bewonderen en te voederen. Meer dan de moeite waard!

 

Else en Joachim

Jullie zijn enorm bedankt voor de fantastische dag gisteren !!!

We hebben er echt van genoten ,het was precies of we gewoon bij jullie werkten en echt alles mochten doen .
Op zo'n dag krijg je ervaringen die je nooit meer vergeet ,het is ook zeer leerzaam .
De medewerkers die we mochten helpen waren stuk voor stuk zeer vriendelijk en gaven veel uitleg met veel geduld !
We komen jullie zeker bezoeken met vrienden deze lente of zomer .
We wensen jullie nog heel veel succes toe met het opvangcentrum .

Lieve groeten ,
Elsie en Joachim