IN ONTWIKKELING

 

Europees vrijwilligerswerk


Vrijwilligerswerk via EVS biedt jonge mensen (18-30) een jaar lang internationaal leren. Alle projecten zijn vrijwillig en onbetaald, maar de regeling wordt volledig gefinancierd door de Europese Commissie om de projecten zo toegankelijk mogelijk voor jongeren te maken. De projectkosten en vrijwilligerskosten worden gedekt door de subsidie. De subsidie ​​dekt; Reizen; medische verzekering; eten en accommodatie en training. Je ontvangt ook elke maand "zakgeld"!

De Zonnegloed is de mogelijkheid aan het opstarten om erkend te zijn als een organisatie voor Hosting, Verzenden en Coördineren.

 

Hosting projecten


We organiseren langlopende projecten voor internationale vrijwilligers in Animal Care, Education, PR en Fundraising, Volunteer Management en Sustainable Management. Deze projecten zijn niet altijd beschikbaar, kijk hieronder voor vacatures. Er zijn echter geen kwalificaties nodig, een goede werkethiek en een affiniteit met dieren is belangrijk!

 

Project beschikbaarheid:


We hebben momenteel verschillende projecten beschikbaar. Download ons projectinformatiepakket om meer te weten te komen over elk van de beschikbare projecten.

Als u een EU-burger bent die buiten België woont en u zou willen deelnemen aan een van de beschikbare projecten, vult u dan dit aanvraagformulier in en mailt u dit samen met uw motivatiebrief naar sophie@dezonnegloed.be .

Hoewel er geen kosten zijn voor de vrijwilliger, kost het veel tijd, energie en geld voor De Zonnegloed om een ​​EVS-beurs aan te vragen. Denk dus goed na voordat je je aanvraag indient, of je voldoende gemotiveerd bent om het project te ondernemen.