Help dieren op jouw manier en gids onze bezoekers door het park 

Ben je gepensioneerd leerkracht, student, of heb je gewoon wat tijd over en wil je deze nuttig besteden? Meld je aan bij De Zonnegloed als vrijwillige gids. Je geniet hier een opleiding door educatief personeel en wordt zo klaargestoomd om onze bezoekers door een spannende, interessante rondleiding te gidsen. Ben jij geïnteresseerd in dieren en wil je ze op die manier helpen? Wordt gids! Voor afgestudeerde studenten onderwijs en toerisme: Dit staat mooi op jullie CV!

 Opleiding

Je wordt hier in De Zonnegloed voldoende klaargestoomd om een rondleiding te geven. Je krijgt de achtergrondinformatie van de dieren en deze kun jij op jouw manier aan de bezoekers overdragen met de tips die je van ons educatief personeel kreeg. Of misschien ben jij zelf wel leerkracht of gids geweest en wil jij onze vrijwilligers opleiden? Ook deze mensen zijn welkom! 

Wanneer 

Je wordt door ons verwittigd als er een groep een rondleiding heeft geboekt. Je weet ruim op voorhand dat jij op die dag, dat bepaald uur een rondleiding geeft. 

Hoe aanmelden? 

Je mailt naar info@dezonnegloed.be met een persoonlijke voorstelling (naam, adres, telefoon, hobby's, vertel er bij of je ervaring hebt of niet, motivatie,...). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een persoonlijk gesprek en eventuele verdere afspraken i.v.m. de informatie over de dieren en de opleiding.