Geef anders

Wilt u Dierenpark-Sanctuary De Zonnegloed steunen, maar staat uw gewenste vorm van geven er niet bij? Er zijn natuurlijk nog andere mogelijkheden om De Zonnegloed te helpen haar doelstellingen te verwezenlijken.

 

►Actie

Organiseer een speciale Zonnegloed-actie

Het werk dat Dierenpark-Sanctuary De Zonnegloed voor deze verwaarloosde vergeten dieren doet, is mogelijk dankzij de steun en inzet van veel mensen. Vele particulieren, verenigingen, bedrijven en scholen sponsoren De Zonnegloed of nemen het initiatief om inzamelingsacties te organiseren. Dit wordt enorm gewaardeerd, omdat De Zonnegloed hierdoor in staat is te investeren in een betere toekomst voor dieren in nood.

Vertel ons over uw actie op info@dezonnegloed.be!
 

►In natura / Wishlist

Steun in natura in plaats van met geld.

Stichting/vzw De Zonnegloed  is behalve met financiële steun, ook enorm geholpen met 'sponsoring in natura'. Door sponsoring van goederen of diensten kunnen wij de kosten van de verzorging van onze dieren zo laag mogelijk houden. Spullen dienen in principe te worden opgestuurd of gebracht (tijdens kantooruren). Vermeld daarbij ook uw contactgegevens, zodat we u een bedankje kunnen sturen! Meer weten? Neem contact met ons op.

Wat kan het opvangcentrum gebruiken ?

Scheepstouw / dik touw voor de inrichting van de verblijven
Noten, verse groenten, vers fruit,

Dierenvoeding : bij voorkeur van "premium-kwaliteit", zo zorgt u ervoor dat dieren het beste krijgen na een leven van ellende.

Operatiematerialen, wasmachine, vaatwasmachine, warmtelampen en armaturen

 

Meer info via info@dezonnegloed.be