Vrijwilliger

Word vrijwilliger bij vriendenkring De Zonnegloed

Vrijwilligerswerk neemt een belangrijke plaats in bij Dierenpark-Sanctuary De Zonnegloed. Tevens bieden we een werkplaats aan stagiaires van diverse opleidingen waaronder dierenzorg, onthaal en toerisme, hout en bouw en de opleiding leerkracht.  Bij De Zonnegloed neemt de inzet van vrijwilligers en stagiairs een belangrijke plaats in.  Ze horen net zozeer bij De Zonnegloed als onze vaste medewerkers!  

 

De meeste vrijwilligers werken in de Dierverzorging, maar ook binnen de Technische Dienst, Fondsenwerving, Zelfbediening & onthaal, Rondleidingen en voor administratieve werkzaamheden is hun inzet onmisbaar. Sommige vrijwilligers leveren op projectbasis en binnen hun eigen specialisme een bijdrage aan ons werk.
Wil je als vrijwilliger je steentje bijdragen aan de doelstelling van Dierenpark-Sanctuary De Zonnegloed, dan kun je reageren op één van onderstaande vrijwilligersfuncties. Je kunt ook een open aanmelding sturen.

Vrijwilligersvacatures

Zelfbediening, kassa, opbouw dierenverblijven, onderhoud, groenwerk, tractortocht met kinderen, activiteiten geven, gidsen, stallen reinigen, ramen poetsen,...  Help jij ons mee? Schrijf je hier in.