Groepen  hebben  een  pootje  voor


Een beestig leuke uitstap voor elke groep. 
Combineer een educatieve uitstap met leuke activiteiten en voorstellingen.


Groeps- en schoolbezoeken

vzw De Zonnegloed Sanctuary is een opvangcentrum voor meer dan 100 verschillende soorten dieren waaronder, kapucijnaapjes, berberapen, beren, wasberen, ... en we brengen mensen terug in contact met, en dichter bij de natuur!

 

Elk jaar leidt De Zonnegloed Sanctuary duizenden bezoekers op ivm welzijn en bescherming van uitheemse dieren, waarbij de problemen van gevangenschap worden benadrukt en bezoekers een juist inzicht krijgen in de werking van de Sanctuary en de verzorging van de dieren.

Een bezoek aan De Zonnegloed Sanctuary kan jonge mensen helpen om een ​​positieve houding ten opzichte van dieren te ontwikkelen en hen een goed begrip van hun behoeften te geven. Dit wordt bereikt door voedervoorstellingen, schooluitstappen, workshops ...  met onze deskundige dierenverzorgers of met de oprichter zelf, waarbij je de unieke omgeving van de Sanctuary en de opwindende workshopparticipatie ervaren. De Zonnegloed Sanctuary is een dierenopvangcentrum en biedt als zodanig een andere educatieve ervaring dan de meeste dierentuinen. Ons onderwijs team werkt ook nauw samen met de dieren zelf, dus hebben deze een uitgebreide kennis van elk individueel dier. Deze kennis en ervaring wordt gebruikt om enthousiaste en informatieve sessies te geven via leuke en interessante gesprekken, rondleidingen en workshops die zijn afgestemd op de behoeften van elke leeftijdsgroep.

Hoe hebben andere scholen of groepen hun bezoek ervaren? Lees hier hun reacties.