Bryan FIA 25/07/2023
Dierenopvang De Zonnegloed vzw is een geweldige plek die alle lof verdient. De passie en toewijding van het team voor de verzorging van dieren blijkt duidelijk uit de manier waarop elk wezen wordt verzorgd en geliefd. De omgeving is schoon en goed onderhouden en biedt een natuurlijke omgeving voor de aanwezige dieren. De educatieve inspanningen van het heiligdom zijn ook bewonderenswaardig, waardoor bezoekers het belang van natuurbehoud begrijpen. Een bezoek aan De Zonnegloed is niet alleen verrijkend, maar ook inspirerend. Het is een ervaring die ik iedereen van harte aanbeveel.

 

Sofie De Byser 07/2023
Super mooi en rustig dierenpark met veel aandacht voor welzijn! Goed uitgestippeld met wandelroutes geschikt voor kleuters. Aanrader!

Vero Six 07/2023
Mooi dierenpark met veel zorg voor de dieren. Heel interessant voor kinderen. Speeltuin: Verschillende speeltuintjes heel goed  verzorgd. Toiletten: Heel propere toiletten

Tine Lejeune 07/2023
Zeer mooi onderhouden, zowel het wandelpad als de dierenverblijven!

Josiane Castelein 07/2023
Zeer mooie en goed onderhouden natuurlijke habitat voor de opgevangen dieren . Het bezoeken meer dan waard !

Palikiko 07/2023
Een dierenasiel met een enorm groot hart. Niet te verwarren met een commerciële dierentuin. Zovele dierensoorten gered uit de klauwen van illegale dierenhandel vinden bij De Zonnegloed een waardig comfortabel nest. Men kan alleen maar hopen dat deze organisatie kleinschalig en kwaliteitsvol blijft zoals het nu bestaat en beheerd wordt. Anderzijds verdient De Zonnegloed meer publieke en politieke aandacht en vooral voldoende financiële steun.

Thomas Bretonnet 06/2023
Heel leuk om rond te wandelen en alle verschillende dieren te zien. Inderdaad helemaal niet zoals een dierentuin en dat maakt het extra speciaal.

Eddy Vannerom 06/2023
Een sanctuary ingericht met heel veel respect voor de dieren en toch interessant voor de bezoekers. Een aanrader.

Tess Rome 06/2023
Prachtig park ❤️ en groter dan verwacht! Een plaats waar mishandelde dieren, die niet meer in de natuur terecht kunnen, nog een mooi leven krijgen.
Je kan de dieren zien van heel dichtbij. Alles mooi en netjes onderhouden. Wij hadden een rustig bezoek met niet te veel volk, en genoeg tijd om alles te bezichtigen binnen het tijdslot.

R Moerman 06/2023
Geweldig om te bezoeken voor alle leeftijden. De plaats is erg netjes en het is leuk om het verhaal te kennen van de geredde dieren die daar leven en hoe ze daar zijn gekomen.

Ken Corne 06/2023
Super mooi initiatief. Alle dieren hier zijn gered en worden goed verzorgt en hebben alles naar handen. Leuke wandelroute die je kan volgen, mooie en realistische verhalen. En voor de prijs de je betaald hebben ze super veel te bieden. Prachtig park!

Lucrèce Ysebaert 06/2023
Mooi park. Een echte aanrader.  Onze kleindochter is meter geworden van klappereekhoorn.  Bezoek is de moeite waard. Gewoon doen!

Vanneste Eline 05/2023
Gezellig familiebezoek. Ik had er graag wat langer rondgewandeld en kom zeker terug. De dieren zijn goed onderhouden, het park ligt er super netjes bij. Ook alle ruimtes achter de schermen zijn perfect onderhouden. Prachtig initiatief !  Speeltuin: Zowel binnen als buiten speeltuin

Walter Kyndt 05/2023
Prachtig. Proficiat aan gans het team.

Jonas Espeel 05/2023
Prachtige dierentuin met verwaarloosde dieren die opnieuw gelukkig worden, en dat merk je. Het park bouwt continu bij waardoor een jaarlijks bezoek zeker aan te raden is.

Solina Mertens 05/2023
Heel leuk om met de kids naar toe te gaan. Veel dieren en een leuk park om in te wandelen. Heel vriendelijke mensen die zich voor de dieren en klanten inzetten.

Anita Perneel 05/2023
Heel netjes en heel vriendelijk.  Speeltuin: Kindvriendelijke

FREDERIK 04/2023
Prachtige opvangplaats met een zeer nobel doel!

Roland Hostyn 04/2023
Prachtig initiatief, héél véél ruimte voor alle dieren in de sanctuary, vriendelijk onthaal, vriendelijke verzorgers, kortom, niets anders dan lof en respect!

Martijn Gevaert 04/2023
Deze mensen doen geweldig werk door voor al deze dieren te zorgen terwijl we ze kunnen bezoeken.

Floris Hollanders
Heel mooie "zoo". Je ziet dat de dieren er goed behandeld worden en gelukkiger zijn dan in vele andere zoo's. Zeker aan te raden om een bezoekje te brengen!

Jonas Paepe 04/2023
Echt supertof park! De diertjes worden goed verzorgd ook omdat je weet dat het gerede dieren zijn en een beter leven tegemoet komen.

Marie-Hélène Ferreira 04/2023
Bestaan nog engelen om dieren te verzorgen en beschermen, grote bedankt aan personeel

A. V. 04/2023
Fantastisch dierenpark met een nobel doel. Veel dieren krijgen hier een tweede leven. Toppers!

Ben Sas 04/2023
Vernieuwde rondgang met actieve diertjes en vriendelijk personeel. Kortom de ideale vertoeving als je van dieren houdt!

Kristof Vandenbroucke 04/2023
Zeker de moeite waard voor een bezoek ! Er zijn zeer veel diersoorten van dicht te bewonderen. Het wandelparcour is haalbaar met kinderbuggy en de kindjes komen ogen te kort. Op verschillende plaatsen zijn picknick locaties en speeltuigen voor de kinderen.

Philip Hellemans 04/2023
De zonnegloed is een bezoek meer dan waard.
Het is een plaats waar dieren opgevangen worden die nergens anders terecht kunnen. Volledig gefund door donaties. Met als enige doel dierenwelzijn.
En dat zie je de dieren staan centraal bij Zonnegloed. En dat zorgt voor actieve bewoners. Of het een poema is, een oehoe een wolf, een bruine beer of een groep lynxen...
Steun hen door een bezoek en een donatie, word beloond met een wandeling langs 400 dieren. 

Reserveer vooraf, het aantal bezoekers per halve dag is beperkt.  Toiletten: Volfoende, toegankelijk en goed onderhouden.  Picknickgebied: Er zijn plenty picknick plaatsen in het park en ook binnen voor als het regent.

Jamilla De Meyere 03/2023
Een leuke ervaring voor groot en klein, mooie verblijven, gelukkige dieren en héél vriendelijk personeel. De wandelroute is heel duidelijk uitgestippeld en makkelijk te volgen. Ik raad wel aan om een bolderkar te huren (5 EUR anno januari 2023) voor kleinere kindjes, want de ervaring heeft ons geleerd dat een buggy met kleine wieltjes, bijna niet te duwen en te besturen valt over de kiezelpaden. En het is toch wel een stevige afstand wandelen. Ps: tickets online te reserveren.
Speeltuin: Zowel binnen als buiten kunnen kinderen zich even uitleven op een klein speeltuintje met glijbaan. Er is ook een klein behendigheidsparcours voorzien.

Maxim Solomaniuck 03/2023
Leuke dierentuin voor een bezoekje met de kinderen. Borden en QR-codes geven veel info over de dieren. Mooi initiatief om dieren zonder huis op te vangen.

ulrike kindt 02/2023
Ik ben zwaar onder de indruk van de zonnegloed !!!! Mooiste project/ dierenopvang, die ik ooit ben tegengekomen . Zo onder de indruk, dat ik opleiding dierenzorg ben beginnen volgen, om ooit in zo'n mooi/ eerlijk initiatief, tewerkgesteld zou kunnen worden !!

Bram Goubert 01/2023
Prachtig park! Zeker een aanrader!

Wouter Van der Stricht 01/2023
De individuele verhalen van elk dier maken het bezoek tot een heel andere beleving in vergelijking met andere "gewone dierentuinen". absoluut een aanrader.

Dimitri Roegiers 01/2023
Geweldig park, zeker een bezoekje waard!

Alfredo Morreel 01/2023
Prachtige en gezellige dierenopvang. Je voelt en ziet dat ze elk dier op maat verzorgen en de warme thuis geven die ze verdienen. De inkleding, informatie, kalmte,... Een enorme aanrader voor mensen die een diervriendelijk alternatief zoeken aan een zoo.

Mirjam Verstraete 12/2022
Manifique mooi dierenpark ook een grote proficiat voor alle mensen die zich inzetten om deze dieren en goed verblijf te geven

Johan De Bruycker 12/2022
Een plaats gerund door mensen met een groots hart voor dieren die men elders niet kan (of wil) opvangen, je kan er enkel maar grenzeloos respect voor opbrengen. Ik kom zeker nog eens op bezoek en op mijn steun mag je rekenen

Veel groen en heel rustig.

Zalig om bij jullie naar de dieren te komen kijken! Het domein baadt in het groen en het is er heel rustig. Alles proper verzorgd! Mijn kinderen vonden het heel boeiend en hebben een hele dag geen kick gegeven. Voor mij geen zoo meer, bij jullie is het veel fijner!
Daarbovenop redden jullie dieren, zeker niet onbelangrijk. Wij komen zeker nog terug!

Tjorven Faby
Heel aangenaam dagje weg.

Heel aangenaam dagje weg, ook met kleine kindjes! Het idee dat het een sanctuary is, en geen puur “for profit” zoo, geeft een extra dimensie aan de ervaring. Zeer leerrijk en je krijgt dieren te zien die je niet zou verwachten. Ook heel leuk zijn de openingen en kijkgaten op kinderhoogte!

Fran Deconinck
Prachtige ontdekking.

Prachtige ontdekking, grote, zeer schone hokken, gelukkige dieren, zeer aangename en bekwame medewerkers, schaduwrijke opritten, hoeken hoeken, bankjes overal, gemakkelijk toegankelijk voor iedereen, en die rust op redding, wat vraagt om Meer ...

Marjorie Piret
{*