Altijd al oog in oog willen staan met wilde dieren? 

Beleef een avontuurlijk workshop.

 

Bij Sanctuary De Zonnegloed vzw/stichting worden wilde dieren die niet terug naar de natuur kunnen opgevangen.  Ze krijgen een nieuw hoopvol leven na een leven van ellende.   Met deze workshop probeert vzw De Zonnegloed  de situatie van deze dieren in het wild en in gevangenschap aan te tonen.  De inkomsten van de workshop worden gebruikt voor de verzorging van deze prachtige dieren die een nieuw leven verdienen met de juiste voeding, medische verzorging, een aangepast verblijf en veel aandacht.

 

     


Nieuwsgierig naar de verhalen van de dieren die bij sanctuary De Zonnegloed vzw worden opgevangen?  Tijdens de workshop kun je alle verhalen van de dierenverzorger horen.
Ook tijdens de workshop kom je meer te weten over de werking en de doelstelling van De Zonnegloed.


Inhoud van de workshop:

- Volg de route met de verzorgers om oog in oog te kunnen staan met verschillende diersoorten waaronder ook de bruine beren,
- De dierenverzorgers nemen je mee in de verblijven, de quarantaine, operatiekamer, voederkeuken,
- Het hoogtepunt van de workshop is het voeren van verschillende dieren samen met de verzorgers.
  (Natuurlijk zijn deelnemers veilig gescheiden van de dieren.)
- Een begeleider zal meer informatie over de werking en de doelstelling van vzw De Zonnegloed geven.
- Toegang tot het park is bij de prijs inbegrepen
 

     Prijs: € 150,-  per persoon.  De workshop kan enkel door max. 6 personen gelijkstijdig gevolgd worden.  De gehele opbrengst gaat naar de vzw en wordt gebruikt om de dieren te verzorgen.  Ook kinderen kunnen hier aan deze activiteit deelnemen.  De workshop duurt ongeveer 3uur.  Reserveren is verplicht.  Wij vragen u om 15 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig te zijn. Reservatie dient minimum 7 werkdagen op voorhand te gebeuren zodoende kunnen wij de aanvraag tijdig verwerken.


Reserveer door onderstaand formulier in te vullen

{iteration:positionLeft}{/iteration:positionLeft}