Woonzorgcentra en centra voor jeugd-en/of volwassenenhulp

 

Bezoek De Zonnegloed met uw bewoners of jongeren en geniet van de prachtige dieren in een heerlijke natuurlijke omgeving. 

 

Ontdek samen hoe De Zonnegloed aan meer dan 400 wilde dieren een thuis biedt. 400 dieren die mishandeld of verwaarloosd werden door hun vorige eigenaars of die niet meer gewenst waren en gedumpt werden in de natuur zonder kans op overleven. 

Tijdens de wandeling ontdekt u het harde verleden van de dieren en hoe we hen, dankzij uw bezoek en steun, een nieuwe thuis konden bieden. 

 

 

Voor wie?

Alle erkende woonzorgcentra en centra die vallen binnen de jeugdhulp.

 

Prijs

€18 / per persoon

Begeleiders betalen hetzelfde tarief.

 

 

Let op

► Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Onze paden zijn aangedrukte grindpaden en hier en daar zijn er brugjes of roosters. Hierdoor kan het voor rolstoelgebruikers een uitdaging vormen, er is dus enige sportiviteit van de begeleider nodig. De kleine beestjeszolder is niet rolstoeltoegankelijk.

Parking

Onze parking is NIET toegankelijk voor bussen of bestelwagens > 2 meter. Zij kunnen parkeren in het centrum van Vleteren of langs de N8. 

Doordat de toegangsweg slechts een boerenbaantje is, is het NIET mogelijk om stil te staan voor de ingang om mensen in of uit te laten stappen. Dit blokkeert namelijk het doorgaand verkeer, andere bezoekers of de nooddiensten. 

Onze excuses hiervoor.

 

 

Inschrijvingsformulier