Samenvoeging python en boa

Vandaag mochten koningspython Monty en boa constrictor Nagini uit quarantaine en hun soortgenoten vervoegen in hun definitief verblijf. Monty geniet nu van een mooi verblijf samen met de andere twee koningspythons Regi en Sadiki en Nagini leeft samen met boa constrictor Yanomani en enkele van onze waterschildpadden.

Lees meer over Samenvoeging python en boa
Samenvoeging python en boa

07/09/2019 Neusbeer Uden opgevangen

Enkele dagen geleden is de rode neusbeer Uden aangekomen in De Zonnegloed. Uden werd een tijd geleden door omstaanders op straat aangetroffen. Ze alarmeerden de dierenambulance. Uden bleek zeer moeilijk te vangen, maar met de hulp van de brandweer én van een dierenarts, kon ze worden verdoofd. Ze had geen transponder, we vermoeden dus dat ze afkomstig is van een particulier.

Lees meer over 07/09/2019 Neusbeer Uden opgevangen
07/09/2019 Neusbeer Uden opgevangen

13/09/2019 Verbeteringswerken gaan door

Ons team staat nooit stil, want niet alleen moeten de dieren verzorgd worden, maar ook moeten oude verblijven opgeknapt worden en proberen we hier en daar verbeteringswerken door te voeren. Dit hangt ook een beetje af van ons globaal budget dat moet verdeeld worden over diverse kosten binnen onze vzw.
De door de overheid opgelegde verplichte omheining rond ons domein is nu volledig afgewerkt. In de komende maanden willen we ook nog ALLE dierenverblijven voorzien van automatische drinkbakken ...

Lees meer over 13/09/2019 Verbeteringswerken gaan door
13/09/2019 Verbeteringswerken gaan door