De Zonnegloed GESLOTEN - corona

Door de wereldwijde gezondheidscrisis was De Zonnegloed genoodzaakt om voor onbepaalde tijd de deuren voor bezoekers te sluiten. Het hele team dierenverzorging blijft gemobiliseerd om te zorgen voor de meer dan 350 bewoners van ons opvangcentrum/ toevluchtsoord en zet zijn de dagelijkse en essentiële activiteiten voor de dieren voort. De werking werd aangepast naar de huidige context van een pandemie.

Deze uitzonderlijke situatie, die nog vele weken zal voortduren, is niet zonder economische gevolgen. Onze prioriteit ligt bij het welzijn van onze dieren. Het waarborgen van de juist zorg kost ons opvangcentrum  €3.750 per dag. We verzekeren onze financiering grotendeels dankzij de bezoekers. In het verleden hebben we gezien dat 90% van de bezoekers van onze sanctuary komen van maart tot oktober. De sluiting van De Zonnegloed tijdens deze lenteperiode resulteert momenteel in €0 inkomsten.

Om door deze moeilijke periode heen te komen, lanceren we een uitgebreide ondersteuningscampagne om ons te helpen onze dagelijkse uitgaven te dekken. U kan helpen door:
- een aankoop van een cadeaubon
- een donatie
- een adoptie van een dier (meter- peterschap)

Waarom we uw hulp nog nodig hebben:
We werden door de overheid gealarmeerd over dieren die momenteel in verschillende circussen en dierentuinen leven. Deze bevinden zich in zeer zorgwekkende financiële situaties en we hopen de getroffen dieren tijdig uit de benarde situaties te redden.
Help ons aub door deze moeilijke periode heen en wilt u helpen te anticiperen op de noodreddingen, steun dan onze werking.

Onze dieren hebben uw hulp keihard nodig !  We ontvangen geen enkele subsidie voor onze werking.