Terug open vanaf 21 mei !

Beste bezoekers,
21 mei is het een mooie dag..., mooi weer, maar ook mooi dat we weer de kans kregen om jullie als bezoeker te mogen ontvangen.
Ondanks een moeilijke periode en dagen van hard werken ter voorbereiding van jullie komst, kijken we er naar uit om weer iets meer beweging en vrolijke gezichten te zien op ons domein.
We hebben ons best gedaan in sneltempo om jullie vanaf nu een veilig en ontspannen gevoel te bezorgen op ons domein, maar we vragen iedereen om geduld, verdraagzaamheid en gebruik van gezond verstand tijdens deze periode met uitzonderlijke maatregelen.
Tickets zijn uitsluitend on-line te koop op onze website ( https://www.dezonnegloed.be/nl/reserveer-hier-je-toegang ) om wachtrijen bij de kassa's te vermijden en reservatie vooraf on-line is verplicht om een limiet niet te overschrijden per dag.
Breng bij je bezoek zeker de bevestiging van reservatie mee (QR-code die je via e-mail kreeg), samen met je geldig abonnement, cadeaubon of toegangsticket !
Dit mag eventueel zichtbaar op je smartphone, dus echt afgedrukt op papier hoeft dan niet. Maar hou de QR-code bij het naderen van de kassa zeker klaar!
De social distancing-regels die minstens anderhalve meter afstand voorschrijven tussen mensen die geen deel uitmaken van hetzelfde gezin, moeten gerespecteerd worden! Speciaal daarom (en op vraag van de Nationale Veiligheidsraad) is er een wandelroute uitgestippeld met éénrichtingsverkeer. Het volstaat simpelweg de bordjes met “wandelroute” te volgen en zo kom je alle dieren tegen. Speelzones zijn niet toegankelijk en voorlopig zijn alle voederbabbels geschrapt.
Voor meer info rond de nieuwe maatregelen, stellen we voor om te gaan kijken op onze pagina met veelgestelde vragen https://www.dezonnegloed.be/…/veelgestelde-vragen-en-antwoo…
Omdat we wegens plots gebrek aan inkomsten en personeel bepaalde werken hebben moeten stilleggen, zullen er op sommige plaatsen op ons domein nog geen dieren te zien zijn. Onze excuses daarvoor. In de komende maand zullen we hard werken om bepaalde dieren te verplaatsen, zodat ze nog meer graas-ruimte krijgen en ook enkele nieuwe diersoorten zullen hun intrede doen.
We kijken uit naar jullie komst de komende weken en wensen jullie alvast een aangename dag toe in ons sanctuary!