Win twee gratis toegangstickets voor een dagje Zonnegloed!


Wil je graag 2 tickets winnen voor een bezoekje aan vzw De Zonnegloed Sanctuary ?
Dan kan je deelnemen aan onze maandelijkse fotowedstrijd.
 

Wat is de bedoeling?

Wel tijdens je bezoek neem je foto’s binnen ons park (dat kan van de dieren zijn, maar ook van jezelf, je kinderen, je gezin of partner,... al of niet bij een dier) en die stuur je na je bezoek door naar ons e-mailadres info@dezonnegloed.be
Wij oordelen naar kwaliteit, maar vooral zoeken we leuke foto’s, van leuke (speciale) momenten binnen ons park. De foto’s waarop mensen (met of zonder dieren erbij) staan die heel enthousiast doen of die tonen hoe gezellig het kan zijn in ons park, die maken een beter kans om te winnen 
Elke maand zullen we de ingezonden foto’s van die maand bekijken en er een winnende foto uitkiezen. Die winnaar maken we dan  de volgende maand bekend op onze facebookpagina.

Tijdens de winterperiode is er niet elke maand een winnaar, door het minder aantal inzendingen.


Voorwaarden:

- Je mag maximaal 10 foto’s per maand doorsturen naar ons e-mailadres info@dezonnegloed.be
- Elke e-mail mag maximum 8 Megabyte groot zijn (dus anders de foto’s in meerdere mails doorsturen in dezelfde maand)
- De foto’s moeten een minimumgrootte hebben van 1 Megabyte per foto! (je kan ook via wetransfer versturen)
- De foto’s die je stuurt kunnen maar eenmalig meedoen aan de wedstrijd (dus niet elke maand je zelfde foto’s gaan doorsturen, dat werkt niet)
- De foto’s die je ons doorstuurt mogen zonder copyright-rechten door ons (vzw De Zonnegloed) gebruikt worden voor publicatie op Facebook, website, andere media en drukwerk, ook al staan er personen op de foto’s!

Veel succes !