Win twee gratis toegangstickets voor een dagje Zonnegloed!


Wil je ook graag met jouw gezin NOG EENS gratis sanctuary-dierenpark De Zonnegloed bezoeken (2 volwassenen + 2 kinderen gratis)? Dan kan je deelnemen aan onze fotowedstrijd!

 

Wat is de bedoeling?


Wel tijdens je recent bezoek neem je foto’s ( of filmpjes) binnen ons park (dat kan van de dieren zijn, maar OOK van jezelf, je kinderen, je gezin of partner,... al of niet bij een dier) en die stuur je na je bezoek door naar ons e-mailadres dezonnegloed@telenet.be
(dus NIET ergens via een bericht naar onze Facebook sturen, maar ALLEEN via e-mail kan je deelnemen!!)


Wij oordelen natuurlijk ook een beetje naar kwaliteit, maar VOORAL zoeken we ook LEUKE foto’s/filmpjes, van leuke (speciale) momenten binnen ons park! Regelmatig zullen we de ingezonden foto’s (filmpjes) maandelijks bekijken en er een winnende foto (filmpje) uitkiezen (lees vooral de VOORWAARDEN hier onderaan!!). Die winnaar maken we dan elke volgende maand bekend op onze Facebookpagina. Deze wedstrijd gaat voorlopig het hele jaar door, maar slechts in de periode mei tot oktober kiezen we elke maand een winnaar uit. In de periode november tot en met april hangt het aantal winnaars af van het aantal leuke inzendingen!


VOORWAARDEN:


- Je mag maximaal 10 foto’s of filmpjes per maand doorsturen naar ons e-mailadres dezonnegloed@telenet.be
- de foto's en filmpjes moeten gemaakt zijn tijdens een recent bezoek!
- De foto’s MOETEN een MINIMUMGROOTTE hebben van 1 Megabyte per foto!
- Elke e-mail mag maximum 10 Megabyte groot zijn (dus anders de foto’s/filmpjes in meerdere mails doorsturen in dezelfde maand of via een transferprogramma(bvb via het gratis programma wetransfer.com versturen), dropbox-toelating of zip-file)
- De foto’s (of filmpjes) die je stuurt kunnen maar eenmalig meedoen aan de wedstrijd (dus niet elke maand je zelfde foto’s gaan doorsturen, dat werkt niet!) Alle inzendingen worden zorgvuldig bijgehouden!
- Met het ons bezorgen van de foto’s of filmpjes, geef je vzw De Zonnegloed toestemming om dit materiaal te gebruiken (ook misschien eens zonder naamsvermelding) voor publicatie op Facebook, website, andere media en drukwerk, ook al staan er personen op de foto’s en ook al ben je geen winnaar geworden!
Als wij jouw foto of filmpje gebruiken voor publicatie, kan je natuurlijk achteraf naar onze publicatie verwijzen dat jij de maker van het materiaal was.

 

Help onze dieren, door ze te komen bezoeken!

Veel succes!

 

 

Enkele winnende foto's :

 

 

 

(Foto's van winnaar Jeroen Desloover - augustus 2018)