Tarieven

 

Tarieven bezoek


Tickets zijn NIET te koop aan de kassa maar ENKEL online via reservatie vooraf!  

► Kind jonger dan 3jaar

Gratis

► Ticket

€16,50

► Parking

€5

Jeugdvereniging*

€10

Schoolreis*

€10

Dagje dierenverzorger*
           2de persoon gezin

€200
€180


* Reservatie verplicht

 

 

Bestel hier uw tickets online

 

 

 

 

 


We zien het inkomstarief als een minimumdonatie om onze werking te steunen. Met deze donatie kunnen wij de dieren hier verzorgen en nog andere dieren in nood redden en opvangen.

We krijgen voor onze werking geen subsidies (overheidssteun) omdat het over definitieve opvang gaat en geen tijdelijke opvang.

 

 


 

Wat gebeurt er met de inkomsten van De Zonnegloed?


Deze bedragen worden integraal gebruikt voor de verzorging van de dieren.  Deze inkomsten van stichting/vzw De Zonnegloed maken het ook mogelijk  om nieuwe verwaarloosde of in beslag genomen wilde dieren die niet terug naar het wild kunnen op te vangen en dit voor de rest van hun leven.  Je helpt daarmee de werking van onze stichting/vzw De Zonnegloed.  We geven deze dieren de juiste verzorging die ze nodig hebben: juiste voeding, aangepast verblijf, medische verzorging en veel aandacht.  Dankzij uw komst kunnen wij dieren redden.

De Zonnegloed is een stichting/vzw en ontvangt geen enkele subsidie voor dit werk.  Stichting/vzw De Zonnegloed is volledig afhankelijk van de bezoekers, donaties, adopties, ... .