Bereikbaarheid

De Zonnegloed ligt in een rustige en groene omgeving te Vleteren.  Gemakkelijk bereikbaar via de autosnelweg E40, op slecht 20min rijden van de kust, een 30min van Kortrijk en amper 10min van Veurne, Ieper, en Poperinge.

Ons adres is: Kasteelweg 22 - 8640 Oostvleteren - België

        

♦ Openbaar vervoer

Neem een kijkje op  https://www.delijn.be/nl/

 

♦ Met de wagen

   Komende van Antwerpen of Brussel

Autostrade naar Gent volgen daarna, autostrade E17 Gent-Kortrijk volgen, daarna autostrade A19 Kortrijk-Ieper volgen, afritnr. 5 Ieper-Noord nemen en links houden, de ring volgen tot de 2de verkeerslichten en daar rechts = N8 richting Veurne.  U passeert de gemeenten Brielen, Elverdinge, Woesten Veurnseweg. 3km verder eerste lichten rechts af Oostvleteren centrum volg de Kasteelstraat.  Voorbij de kerk links af daarna de Kasteelweg volgen tot aan De Zonnegloed.

 

   Komende van Brugge of Oostende

Autostrade E40 / A16 naar Duinkerke volgen en neem afrit nr. 1a-Veurne.  Rondpunt nemen naar N8 richting Ieper (Ieperse Steenweg).  U passeert de gemeenten Hoogstade, Beauvoorde, ... Elzendamme.  Bij het kruispunt Vleteren (windmolen - tweede lichten op N8) links af volg de Kasteelstraat.  Voorbij de kerk links af daarna de Kasteelweg volgen tot aan De Zonnegloed.

 

♦ Schoolbus of Jeugdvereniging met bus

Belangrijk bericht indien u met de bus naar De Zonnegloed komt.

- Tijdens de schoolperiode  kunnen bussen tijdens de week parkeren op de parking.  Ook het op- en afhalen gebeurt op de parking. 

- Tijdens de weekends en schoolvakanties kunnen de bussen niet parkeren op de parking noch rond De Zonnegloed. Het ophalen en afhalen van de kinderen gebeurt aan de kerk van Oostvleteren; het parkeren langs de N8.

OPGELET : Het is echt verboden om voor de ingang van De Zonnegloed te staan en daar de kinderen op te halen of af te zetten!
Dit om het verkeer niet te hinderen op de openbare weg en om nooddiensten en onze rescuewagens altijd doorgang te kunnen verlenen.