Het team
 

Elk jaar wordt ons team steeds completer.  Deze mooie groep enthousiastelingen zetten zich in het park te laten evolueren, haar dieren zo goed mogelijk te verzorgen en haar klanten zo goed mogelijk te ontvangen in een omgeving waar ze zo van houden.

 

Gevarieerde vaardigheden

Onze sanctuary werd geopend in 2011, heeft nu een 15 tal vaste werknemers die verschillende beroepen vertegenwoordigen. Ze werken allemaal voor het welzijn van onze bewoners !

DIERENVERZORGERS
Professionals die dagelijks voor de dieren zorgen. Reiniging van de buitenperken en gebouwen, bereiding en uitreiking van maaltijden, uitvoering van verrijkingen… Soms organiseren ze ook "voedervoorstellingen en gidsbeurten", waarbij ze hun bewoners aan u voorstellen en hun passie met u delen.

TECHNISCHE DIENST
Specialisten (elektricien, timmerman, schilder ...) die instaan ​​voor het onderhoud van gebouwen en groene ruimtes, nieuwe ontwikkelingen ...

HET ONTHAALTEAM & HET PEDAGOGISCH TEAM
Of ze nu bij de receptie zijn, aan de inkom kassa of in de shop, ze zorgen er allemaal voor dat je bezoek zo vlot mogelijk verloopt!
Om je activiteiten en andere leuke en leerzame tools aan te bieden, om je te helpen de verschillende steunprogramma's aan te tonen en deze soorten te ontdekken ... en hoe je onze dieren kunt beschermen!  

DE WETENSCHAPPELIJKE EN VETERINAIRE DIENST
Controle van de gezondheid en het welzijn van dieren, organisatie van aankomst van nieuwe dieren, bereiding van voedselrantsoenen, enz.

DE ADMINISTRATIEVE AFDELING
Boekhouding, secretariaat, communicatie… Zoveel essentiële elementen in het dagelijkse leven op het park!

 

En de vele stagiairs en vrijwilligers binnen alle afdelingen!