HELP MEE

Onze dieren hebben uw hulp keihard nodig !

Help jij Teté veilig te laten opgroeien?

Teté werd gevangen genomen als wild aapje afkomstig uit de wouden van Bolivia.  Hij werd gekocht als huisdier en gehuisvest in een kleine kooi.  Omdat de eigenaar dat zelf eigenlijk wel zielig vond nam hij Teté regelmatig mee uit wandelen en bij zo?n gelegenheid heeft Teté een kind aangevallen en gebeten.  Na dit incident heeft de eigenaar Téte afgestaan.
Sanctuary De Zonnegloed vzw vangt afgestane of achtergelaten aapjes als Tetéop.  Steun ons eenmalig of maandelijks, zodat wij de opvang van dieren zoals dit kapucijnaapje Teté en andere dieren mogelijk kunnen maken.  Help jij mee Teté veilig te laten opgroeien ?

Doe een gift

Help Fibi veilig op te groeien

Fibi werd gekocht als baby aapje in Marokko op de markt van Marrakech als huisdier.  Ze is hoogstwaarschijnlijk door handelaren / stropers bij haar moeder weggerukt. Fibi werd via de luchthaven binnengesmokkeld, verdoofd en volledig getaped net als een worst.  Het liep fout als huisdier en Fibi werd achtergelaten op straat / gedumpt.  Het had heel anders met dit kleintje kunnen aflopen ?

Sanctuary De Zonnegloed vzw vangt weesjes als Fibi en achtergelaten aapjes op.  Steun ons eenmalig of maandelijks, zodat wij de opvang van dieren zoals dit kleine berberaapje en andere dieren mogelijk kunnen maken.  Help jij mee Fibi veilig te laten opgroeien ?

Doe een gift

Help jij mee Zazu en Aïssa een nieuw leven te geven?

Zazu en Aïssa zijn een leeuw en een leeuwin die in Frankrijk illegaal werden gehuisvest bij een fokker van circusdieren. Eind 2016 kwam hun schrijnend verhaal aan de oren van het team van De Zonnegloed. De dieren verbleven in zeer bouwvallige en vervuilde verblijven én in de buurt van een kleuterschool. De veterinaire prognose van de dieren is delicaat. De dieren waren skeletachtig en hadden verschillende wonden en littekens op de vacht. 

Na diverse pogingen door de medewerkers van dierenorganisatie 30 Millions d'Amis is het eindelijk gelukt om hen tijdelijk, maar veilig onder te brengen bij AAP Primadomus in Spanje waar ze herstellen van hun erbarmelijke leven en verwachtingsvol kunnen uitkijken naar een nieuw hoopvol leven in De Zonnegloed.

Doe een gift

Help jij mee Uli veilig te laten opgroeien?

Uli werd als welpje uit haar nest geroofd.  Haar moeder werd daarbij koelbloedig afgeslacht.  Ze werd verkocht door de stropers aan zigeuners waar ze werd misbruikt als dansbeer.  Om te dansen werd ze op een ijzeren plaat onder stroom gezet.  Een verschrikkelijk leven.  Toen dit verboden werd werd ze verkocht aan een hoteluitbater in Albanië en werd ze opgesloten in een veel te kleine betonnen kooi van 7m op 2m samen met beer Mimi.  Waar ze de rest van hun dagen zonder verzorging moesten leven.  Ze leefden op hun eigen uitwerpselen.  Verschrikkelijk.  Samen met Stichting viervoeters uit Albanië konden we de beren daar weghalen en hen terug een hoopvol leven geven.

Sanctuary De Zonnegloed vzw vangt bruine beren als Uli op.  Steun ons eenmalig of maandelijks, zodat wij de opvang van dieren zoals de prachtige beer Uli en andere dieren mogelijk kunnen maken.  Help jij mee Uli veilig te laten opgroeien ?

Doe een gift

Maak het verschil tussen leven en dood
voor wilde dieren in nood.

        

 

     Dieren die niet terug naar het wild kunnen hebben een nieuwe hoopvolle thuis voor het leven.

 

We hebben uw steun ECHT nodig.  vzw De Zonnegloed is een erkend Europees opvangcentrum en ontvangt geen subsidies voor zijn werking.  We vangen verwaarloosde / mishandelde / achtergelaten / inbeslaggenomen wilde dieren op die niet terug naar de natuur kunnen.  We geven ze een nieuwe DEFINITIEVE thuis met de juiste voeding, medische verzorging, aangepast verblijf en veel liefde.

Elke cent die je schenkt, wordt zeer op prijs gesteld en je kunt er zeker van zijn dat deze goed zal worden besteed - dank je!

          

                                                                           

  

→ Adopteer een dier (peter-, meterschap)

Gift / Donatie

→ Testament

→ Donatie spaarpot

 Jobstudent onthaal/kassa

→ Ons verlanglijstje

→ Stagiair / Vrijwilliger worden

→ Autosticker

→ Kom zelf in actie

→ Verzorger voor een dag

|
|
|
|
|
|
|
|
|

 

Het verschil tussen leven en dood
voor wilde dieren in nood.

→ Dank aan

 

Wil je graag reclame maken voor Sanctuary De Zonnegloed? Of schrijf je een blog en wil je je ervaring van je bezoek graag delen met je volgers?

Stuur een e-mail naar info@dezonnegloed.be en wij helpen je graag aan de nodige informatie!

                     


Rescue acties

                                          

 

Pas gered

Lopende reddingsacties

Help dieren in nood.  Geef hen wat ze verdienen na een leven van ellende.

 

Schenk deze prachtige dieren een fantastische nieuwe thuis!