HELP MEE en maak het verschil tussen leven en dood
voor wilde dieren in nood.

 
Ons toevluchtsoord biedt levenslang onderdak aan zij die het meest kwetsbaar en minst weerbaar zijn.
Aan zij die werden verlaten, gedumpt, misbruikt of verwaarloosd, vaak komende uit gruwelijke eenzame gevangenissituaties.
Bij ons kunnen de vele wilde dieren die niet meer terug naar de natuur kunnen, herstellen en samenleven met soortgenoten. 
Bij ons krijgen ze opnieuw een toekomst.
 
Momenteel vangen we een 400 tal dieren op waarvan 30 soorten vogels, meer dan 30 soorten reptielen, meer dan 10 soorten apen, meer dan 20 soorten roofdieren, meer dan 30 andere soorten zoogdieren. 
Onze dieren hebben uw hulp keihard nodig !  We ontvangen geen enkele subsidie voor onze werking.
 
 


 

Help Byara aan een mooie toekomst

Byara werd als klein beertje gevonden in een bos nabij Moermansk, in Rusland, en door mensen meegenomen naar hun huis. Daar werd ze voor meer dan een jaar in een kamer gehouden als huisdier. Veel gekuisd werd er niet in die kamer. Ze werd gelukkig in beslag genomen en overgebracht naar een dierenasiel, en daarna naar een opvangcentrum voor beren waar ze proberen om de dieren terug te rehabiliteren en vrij te laten in het wild. Jammer genoeg was Byara veel te vertrouwd geraakt met mensen en had ze dus geen schrik meer. Zo'n beer kan jammer genoeg niet meer vrij gelaten worden. Met hulp van Bears In Mind kon het Natuurhulpcentrum een reddingsactie opstarten om Byara tot in België te krijgen. Na een quarantaineperiode van ongeveer een maand kan Byara onze drie beren gaan vergezellen, ver weg van haar verschrikkelijke verleden.

Sanctuary De Zonnegloed vzw vangt wilde dieren in nood op. Dieren die niet terug in het wild vrijgelaten worden. Steun ons eenmalig of maandelijks, zodat wij de opvang van dieren zoals deze bruine beer en andere dieren mogelijk kunnen maken. Help jij Byara aan een mooie toekomst?

Doe een gift

 

Pas gered

Lopende reddingsacties