HELP MEE

Help jij Teté veilig te laten opgroeien?

Teté werd gevangen genomen als wild aapje afkomstig uit de wouden van Bolivia.  Hij werd gekocht als huisdier en gehuisvest in een kleine kooi.  Omdat de eigenaar dat zelf eigenlijk wel zielig vond nam hij Teté regelmatig mee uit wandelen en bij zo’n gelegenheid heeft Teté een kind aangevallen en gebeten.  Na dit incident heeft de eigenaar Téte afgestaan.
Sanctuary De Zonnegloed vzw vangt afgestane of achtergelaten aapjes als Tetéop.  Steun ons eenmalig of maandelijks, zodat wij de opvang van dieren zoals dit kapucijnaapje Teté en andere dieren mogelijk kunnen maken.  Help jij mee Teté veilig te laten opgroeien ?

Doe een gift

Help Fibi veilig op te groeien

Fibi werd gekocht als baby aapje in Marokko op de markt van Marrakech als huisdier.  Ze is hoogstwaarschijnlijk door handelaren / stropers bij haar moeder weggerukt. Fibi werd via de luchthaven binnengesmokkeld, verdoofd en volledig getaped net als een worst.  Het liep fout als huisdier en Fibi werd achtergelaten op straat / gedumpt.  Het had heel anders met dit kleintje kunnen aflopen …

Sanctuary De Zonnegloed vzw vangt weesjes als Fibi en achtergelaten aapjes op.  Steun ons eenmalig of maandelijks, zodat wij de opvang van dieren zoals dit kleine berberaapje en andere dieren mogelijk kunnen maken.  Help jij mee Fibi veilig te laten opgroeien ?

Doe een gift

Help jij mee Elena veilig op te laten groeien?

Elena komt van "State Hunting Reserve Kormisosh" in Bulgarije, een verschrikkelijke plaats waar beren hardvochtig werden mishandeld op vlak van huisvesting, voeding en algemene verzorging.  Daar werden beren verzameld van overal en gefokt om daarna door premiejagers gekocht te worden en in het domein van Kormisosh op te jagen als trofee.
Het enige van voedsel dat de dieren toen kregen was het voer dat twee oude vrouwtjes van uit het dorp verzamelden uit allerlei afval.  Dankzij deze twee oude vrouwtjes konden de beren in leven blijven.
Samen met een beren bescherming heeft De Zonnegloed Elena uit haar ellende kunnen bevrijden.  Nu leeft ze samen met andere beren in De Zonnegloed.
Sanctuary De Zonnegloed vzw vangt verwaarloosde bruine beren op.  Steun ons eenmalig of maandelijks, zodat wij de opvang van dieren zoals Elene en andere dieren mogelijk kunnen maken.           Help jij mee Helena veilig te laten opgroeien ?

Doe een gift

Help jij mee Uli veilig te laten opgroeien?

Uli werd als welpje uit haar nest geroofd.  Haar moeder werd daarbij koelbloedig afgeslacht.  Ze werd verkocht door de stropers aan zigeuners waar ze werd misbruikt als dansbeer.  Om te dansen werd ze op een ijzeren plaat onder stroom gezet.  Een verschrikkelijk leven.  Toen dit verboden werd werd ze verkocht aan een hoteluitbater in Albanië en werd ze opgesloten in een veel te kleine betonnen kooi van 7m op 2m samen met beer Mimi.  Waar ze de rest van hun dagen zonder verzorging moesten leven.  Ze leefden op hun eigen uitwerpselen.  Verschrikkelijk.  Samen met Stichting viervoeters uit Albanië konden we de beren daar weghalen en hen terug een hoopvol leven geven.

Sanctuary De Zonnegloed vzw vangt bruine beren als Uli op.  Steun ons eenmalig of maandelijks, zodat wij de opvang van dieren zoals de prachtige beer Uli en andere dieren mogelijk kunnen maken.  Help jij mee Uli veilig te laten opgroeien ?

Doe een gift

Maak het verschil tussen leven en dood
voor wilde dieren in nood.

        

 

     Dieren die niet terug naar het wild kunnen hebben een nieuwe hoopvolle thuis voor het leven.

 

We hebben uw steun ECHT nodig.  vzw De Zonnegloed is een erkend Europees opvangcentrum en ontvangt geen subsidies voor zijn werking.  We vangen verwaarloosde / mishandelde / achtergelaten / inbeslaggenomen wilde dieren op die niet terug naar de natuur kunnen.  We geven ze een nieuwe DEFINITIEVE thuis met de juiste voeding, medische verzorging, aangepast verblijf en veel liefde.

Elke cent die je schenkt, wordt zeer op prijs gesteld en je kunt er zeker van zijn dat deze goed zal worden besteed - dank je!

          

                                                                           

  

→ Adopteer een dier

Gift / Donatie

→ Lid worden

→ Testament

→ Donatie spaarpot

→ Dank aan

→ Ons verlanglijstje

→ Stagiair / Vrijwilliger worden

→ Autosticker

→ Kom zelf in actie

→ Verzorger voor een dag

 

|
|
|
|
|
|
|
|
|

 

Het verschil tussen leven en dood
voor wilde dieren in nood.

                


Lopende rescue acties

                                          

 

Help dieren in nood.  Geef hen wat ze verdienen na een leven van ellende.
 

 

Schenk deze prachtige dieren een fantastische nieuwe thuis!