niet  zomaar  een  dierenpark !


Niet zomaar een dierenpark maar een wild animal sanctuary!

De Zonnegloed is een opvangcentrum waar in- & uitheemse wilde dieren in nood definietief terecht kunnen. Deze dieren krijgen na een leven van ellende alle nodige zorg om terug te kunnen herstellen en een gelukkig en hoopvol leven te leiden. 
 

Reserveer je tickets!

De Zonnegloed is een thuisbasis/toevluchtsoort van ongeveer 350 dieren, elk met hun verschillende karakters en persoonlijkheden.  Omdat we een actief rescue centrum zijn dat zich bezighoud met individuen die vaak niet echt een gelukkige leven hebben gehad, hebben de dieren altijd voorrang.  Het zijn in- & uitheemse dieren in nood,  dieren die niet meer terug in de natuur kunnen.    We bieden ze een warme thuis aan voor de rest van hun leven.  

Een plaats waar dieren deze kansen krijgen, noemt een Sanctuary.  Dit betekent een veilig nest, een warme thuis.  Vandaar de naam De Zonnegloed. In Europa is De Zonnegloed hierin uniek.  Met uw bezoek beleef je niet alleen een leuke, leerzame dag, maar je steunt ook de werking van De Zonnegloed vzw, namelijk het redden van verwaarloosde, wilde dieren.

 

Download onze flyer