niet  zomaar  een  dierenpark !


Niet zomaar een dierenpark maar een wild animal sanctuary!

Een onvergetelijke ervaring om te leren en te ontdekken in een natuurlijke omgeving.

De Zonnegloed is open van woensdag tot en met zondag en per halve dag te bezoeken.
Dierenwelzijn is een van de belangrijkste elementen hier in De Zonnegloed. Om onze dieren overdag de nodige rust te geven, werken we met dagdelen, sluiten we over de middag het opvangcentrum voor een uurtje en is het aantal bezoekers per dagdeel beperkt.

Hierdoor is het noodzakelijk en verplicht om op voorhand je bezoek aan ons opvangcentrum via de website te reserveren.
Op deze manier kunnen we het aantal mensen rond de dieren beheren, zodat we ons best kunnen blijven doen om hen en u veilig te houden.  Probeer De Zonnegloed sanctuary niet te bezoeken zonder een geldige boekingsbevestiging, want we kunnen je niet binnenlaten.

Reserveer hier je bezoek


De Zonnegloed is een thuisbasis/toevluchtsoort van ongeveer 350 dieren, elk met hun verschillende karakters en persoonlijkheden.  Omdat we een actief rescue centrum zijn dat zich bezighoud met individuen die vaak niet echt een gelukkige leven hebben gehad, hebben de dieren altijd voorrang.  Het zijn in- & uitheemse dieren in nood,  dieren die niet meer terug in de natuur kunnen.    We bieden ze een warme thuis aan voor de rest van hun leven.  

Een plaats waar dieren deze kansen krijgen, noemt een Sanctuary.  Dit betekent een veilig nest, een warme thuis.  Vandaar de naam De Zonnegloed. In Europa is De Zonnegloed hierin uniek.  Met uw bezoek beleef je niet alleen een leuke, leerzame dag, maar je steunt ook de werking van De Zonnegloed vzw, namelijk het redden van verwaarloosde, wilde dieren.

 

Download onze flyer