► Bolderkarren

 

In De Zonnegloed zijn bolderkarren te leen.  
Ze zijn mee te nemen voor je wandeling door het park op basis van beschikbaarheid.  

Kostprijs voor gebruik bedraagt €5.

 

► EHBO

Aan de inkom/eco-selfservice is een EHBO post aanwezig.

Jeugdgroepen en schoolgroepen zijn wettelijk verplicht om altijd zelf hun eigen EHBO te voorzien.  Het team van De Zonnegloed kan niet instaan tot het toedienen van medicatie (bv. pijnstillers) of vervoeren van patiënten naar huisdokter of spoed. 

 

► Magnetron, kinderstoelen, verschoonruimte.

Voor jonge gezinnen zijn er ook verschillende faciliteiten aanwezig in De Zonnegloed.  Aan de Food- & Giftshop is een magnetron aanwezig om een flesje of groentenpapje op te warmen.  Daarnaast zijn er kinderstoelen aanwezig op twee verschillende pickncik plaatsen waarvan gratis gebruik kan gemaakt worden.  Op zowel de dames als herentoiletten is verschoonruimte aanwezig.

 

► Ook in een rolstoel beleef je een avontuurlijke ontdekkingstocht!

De Zonnegloed doet zijn uiterste best om iedereen een aangename en avontuurlijke dag te bieden. Daarom vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk plaatsen toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Met uitzondering van de kleine beestjes zolder zijn alle zones en wegen toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


Rolstoelen te reserveren voor €5

In De Zonnegloed zijn rolstoelen aanwezig welke uitgeleend kunnen worden.  Per rolstoel wordt de identiteitskaart als borg gevraagd, deze ontvang je retour als je de rolstoel weer terug brengt.

Graag tijdig van tevoren reserveren via onthaal@dezonnegloed.be of via 057/40 18 56.

 

Shop

Ook de food- en giftshop is perfect toegankelijk voor rolstoelgebruikers, zowel individueel als in groep. Je vindt er mooie en originele souvenirs.

Parkeerplaatsen

Vlakbij de hoofdingang zijn parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden.