Adres & Route

De Zonnegloed ligt in een rustige en groene omgeving te Vleteren.  Gemakkelijk bereikbaar via de autosnelweg E40, op slecht 20min rijden van de kust, een 30min van Kortrijk en amper 10min van Veurne, Ieper, en Poperinge.

Ons adres is: Kasteelweg 22 - 8640 Oostvleteren - België

        

♦ Openbaar vervoer

Neem een kijkje op  https://www.delijn.be/nl/

 

♦ Met de wagen

   Komende van Antwerpen of Brussel

Autostrade naar Gent volgen daarna, autostrade E17 Gent-Kortrijk volgen, daarna autostrade A19 Kortrijk-Ieper volgen, afritnr. 5 Ieper-Noord nemen en links houden, de ring volgen tot de 2de verkeerslichten en daar rechts = N8 richting Veurne.  U passeert de gemeenten Brielen, Elverdinge, Woesten Veurnseweg. 3km verder eerste lichten rechts af Oostvleteren centrum volg de Kasteelstraat.  Voorbij de kerk links af daarna de Kasteelweg volgen tot aan De Zonnegloed.

 

   Komende van Brugge of Oostende

Autostrade E40 / A16 naar Duinkerke volgen en neem afrit nr. 1a-Veurne.  Rondpunt nemen naar N8 richting Ieper (Ieperse Steenweg).  U passeert de gemeenten Hoogstade, Beauvoorde, ... Elzendamme.  Bij het kruispunt Vleteren (windmolen - tweede lichten op N8) links af volg de Kasteelstraat.  Voorbij de kerk links af daarna de Kasteelweg volgen tot aan De Zonnegloed.

 

♦ Parking

Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar bij De Zonnegloed zelf. Parkeren kost €5 en een parkingticket kan verkregen worden bij uw online reservatie. 

Gratis parkeren kan in het centrum van Vleteren (15min. wandelafstand). 

 

Let op! Aan bestuurders van kampeerwagens, busjes en bestelwagens:

Onze parkings zijn NIET toegankelijk voor kampeerwagens of wagens >2 meter. 

 

♦ Schoolbus of Jeugdvereniging met bus

Belangrijk bericht indien u met de bus naar De Zonnegloed komt.

► Tijdens de schoolperiode kunnen bussen op donderdag en vrijdag parkeren op parking 2. Ook het op- en afhalen gebeurt op de parking. 

► Tijdens de weekends, schoolvakanties en op woensdagen kunnen bussen niet parkeren op de parking noch rond De Zonnegloed. Het ophalen en afhalen van de kinderen gebeurt aan de kerk van Oostvleteren; het parkeren langs de N8.

► Niet stil staan voor de ingang om in of uit te stappen.  Dit blokkeert namelijk het doorgaand verkeer, andere bezoekers of de nooddiensten.