Word stagiair of vrijwilliger bij vzw Sanctuary De Zonnegloed

De Zonnegloed biedt verschillende mogelijkheden voor vrijwilligers/stagiairs. Onze vzw kan eenvoudigweg niet functioneren zonder de hulp van mensen die hun tijd royaal ter beschikking stellen, dus we verwelkomen je graag bij ons team!

 

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk neemt een belangrijke plaats in bij Sanctuary De Zonnegloed. De meeste vrijwilligers werken in binnen de afdeling Dierenzorg, maar ook onze andere afdelingen kunnen helpende handen goed gebruiken! Binnen de afdeling Bouw & Groen zoeken we mensen die graag praktisch bezig zijn, mee kunnen nadenken over technische oplossingen of hun steentje willen bijdragen door de terugkerende taken van het algemeen onderhoud op zich te nemen. Vind je het leuk om onze bezoekers te verwelkomen en hen een geweldige dag aan te bieden, dan is een plekje binnen de afdeling Onthaal wel iets voor jou misschien. Of heb je kennis over fondsenwerving of administratie, dan kan je zeker ook je expertise gebruiken binnen de afdeling Administratie.

Voor sommigen is het haalbaar om wekelijks een of meerdere (halve) dag(en) te komen helpen, voor anderen is het projectmatig mogelijk om de werking te steunen. 

Word je enthousiast om ons team te versterken? Neem dan zeker contact op via de link hieronder.

 

Stage lopen

We bieden een toffe en leerrijke stageplek aan voor stagiair(e)s van de opleidingen dierenzorg en educatie. We bieden stageplaatsen aan van verschillende niveaus en tijdsperiodes. Voor meer informatie klik door via de link hieronder.

 


 

 


 

De Zonnegloed in Flair