We bouwen / verbouwen steets verder om nog betere verblijven aan te kunnen bieden aan onze dieren.

Ook komen er regelmatig nieuwe dieren binnen en elke soort heeft natuurlijk zijn eigen noden naar verblijf toe.

 

Doneer

Een nieuw verblijf voor... 

De maki’s
Ringstaartmaki’s Thimba en Bosede en bruine maki Ayo kregen een nieuw verblijf, naast de withandgibbons. Nu kunnen ze klimmen en klauteren zo veel en zo hoog als ze willen, zowel binnen als buiten. Een tunnel over het wandelpad brengt ze van binnen naar buiten, en omgekeerd. Ze kennen de weg al uit hun broekzak. Buiten vinden ze het alleszins geweldig, want hier kunnen ze volop genieten van de zon. Heb jij ze al met open armen en benen zien zonnekloppen?

        

De rolstaartberen
Het oude verblijf van de maki’s is al meteen ingepalmd. De rolstaartberen stonden te popelen om er hun intrek te nemen. Je vindt ze dus niet langer op de kleinebeestjeszolder, maar naast de wasberen, de neusberen en de zilvervossen. Nu kunnen ze ook naar buiten, ook al vind je ze overdag vaak terug op hun lievelingsplek: de verwarming. ’s Avonds en ’s nachts gaan ze daarentegen volop op ontdekking, ook buiten.
Foto’s zie facebook

      

De servals
Servals Leone en Ghana gaan dit keer met de hoofdprijs lopen. Ze hadden al een buitenverblijf, maar dit zagen ze tot hun groot geluk heel wat groter worden. Een tunnel boven het wandelpad verbindt de twee verblijven. Ze vinden hun weg ondertussen blindelings. Geen wonder dat ze graag in dit nieuwe buitenverblijf rondlopen: ze hebben nu zicht op de  stokstaarten, de stekelvarkens, de otters en de woestijnvossen.

 

De Groene bavianen

 

De grijze eekhoorn

   

 

De roodhandtamarin

 

De pinchéaapjes